Bliv medlem

Medlemsskab

Hvad skal du af med..?

Det koster lige knap 21kr/mdr at være medlem og der opkræves kontingent en' gang om året i januar.

Man betaler kun for det antal måneder op til næste opkrævning, man er medlem. Altså skal du betale 42kr, hvis du melder dig ind pr 1. november for at være medlem indtil 1. januar, hvor der opkræves kontingent for det næste år.

For de penge får man;

Først og fremmest er du med til at styrke og promovere OCR-sporten i Danmark. Det er lige nu den hastigst voksende sport på verdensplan OG, vi har her i landet har nogle af de absolut bedste atleter!

Desuden er du med til at støtte op om arbejdet med at forbedre mulighederne for udendørs træning i Grenaa og omegn, samt at sætte Djurslands hovedstad på kortet i OCR-fællesskabet i Danmark, hvilket er f...... awesome!!

Du får også:

- Adgang til træninger, træningsprogrammer og teknikker der kan få dig til at sætte personlig rekord og kommer over alle forhindringerne ved dit næste store løb.

- Invitation til arrangementer, OCR-løb og event som f.eks. fælles træninger med andre OCR-klubber

- Mulighed for at købe klubtøj til indkøbspris

- Mulighed for at tilmelde dig løb sammen med andre fra klubben, som har samme ambitioner og forventninger som du selv har. I løber sammen, fordi "vi overkommer forhindringer sammen" 

- Oversigt over de mange løb, store som små, der bliver arrangeret i Danmark

- Der vil blive arrangeret småløb her i Grenaa, som bliver federe og federe, efterhånden som vi får bygget flere og flere faciliteter rundt omkring i byen

- Endeligt vil du nogle gange om året modtage et online nyhedsbrev omhandlende alle de seje ting, der foregår indenfor OCR sporten.

Det er fanme billy! 

Kontakt os hvis du vil lege med!